Van Paper Sweets naar Studio

Hij is er, de nieuwe website van Mino! En zoals je ziet is deze heel anders dan de vorige site. Je ziet voortaan mijn ontwerpen in opdracht als eerste verschijnen, de shop verschuift wat meer in de kantlijn. De voorbije jaren mocht ik heel wat leuke opdrachten realiseren en op de vorige website was er niet echt een plek om deze te tonen. Potentiële opdrachtgevers die op mijn website kwamen, zagen enkel een webshop, wat soms verwarrend was. Dus besloot ik om in de toekomst de shop wat meer naar de achtergrond te verschuiven en mijn ontwerpwerk te laten primeren. 

Maar natuurlijk kunnen jullie nog altijd bij Mino terecht voor een gepersonaliseerde stempel en/of een (geboorte)kaartje. De werkwijze blijft dezelfde, het ecologische en duurzame karakter van onze productie uiteraard ook. Bestellen en inschrijven voor een workshop is zelfs makkelijker, ik bied meerdere betaalsystemen aan.

Alle verzendingen gaan vanaf nu als pakket buiten. Daardoor stijgt de verzendkost voor de stempels helaas een beetje. Dat had ik liever willen vermijden, maar er waren te veel problemen met de briefpost en uiteindelijk wil ik ook gewoon een professionele service aanbieden. Het grote voordeel is dat je je bestelling nu ook kan traceren, waar dat bij de briefpost niet mogelijk was.

Wat er nog verandert? De paper sweets verdwijnen voorgoed. Onder de naam Mino Studio vind je vanaf nu mijn ontwerpwerk, shop en workshops terug.

Dus vertel het voort: Mino Paper Sweets is nu Mino Studio!


www.mino-studio.be
@minostudiobe (facebook)
@mino_studio (instagram)
#minostudio


Post een reactie

Reacties moeten worden goedgekeurd vóór publicatie.