5 tips voor een origineel kerstcadeau

Omdat ik dit jaar met zoveel fijne mensen heb mogen samenwerken, geef ik jullie graag 5 ultieme tips voor een origineel kerstcadeautje! 

1. New York City guide for instagrammers
Zo blij dat ik de vormgeving mocht verzorgen van dit geweldige boek van Silvie Bonne! Als je nog niet direct van plan was om naar New York te gaan, dan krijg je met dit boek sowieso zin om je koffers te pakken!

New York City guide for instagrammers

2. Een haarband van Lotte Van Huyck

De Gentse knitwear designer Lotte Van Huyck vroeg mij om een aantal illustraties te maken voor de verpakking van een nieuwe haarband, die je op verschillende manieren kan knopen. Een opdracht die ik natuurlijk niet kon weigeren, aangezien Lotte ook een creatieve madam uit Gent is. In het atelier van Lotte kan je ook een workshop volgen om je eigen haarband te breien op een handbreimachine!  

3. Een schetsboek
2018 was voor mij het jaar waarin ik eindelijk meer ben gaan tekenen. Ik heb zoveel mooie illustratie opdrachten gekregen en hoop in 2019 nog veel meer aan mijn tekentafel te mogen doorbrengen. Dus een schetsboek mag echt niet ontbreken op mijn x-mas wishlist! Je vindt er vast een mooie bij Dille & Kamille. Tips van MINO om te starten met een schetsboek kan je nog online lezen in Nest magazine.

Starten met een schetsboek

 

4. Een museumpas voor Museum M
Op 28 november mocht ik op de museumnacht in Museum M in Leuven een reeks workshops geven aan studenten. Het was zó'n toffe avond en ik was aangenaam verrast door het museum, dat ik iedereen een bezoekje kan aanraden!

Workshop museumnacht Museum M

 

5. Een stempel van Mino, gemaakt bij Atelier Watt
En natuurlijk kunnen de stempels van MINO niet ontbreken op jouw lijstje! En dit vooral omdat ik heel blij ben met de samenwerking met Atelier Watt die elke keer weer alle stempels met veel zorg produceren. Check zeker ook eens hun eigen collectie houten meubels, speelgoed, foto's op hout, … Stuk voor stuk leuke cadeautjes voor jong en oud!

Je vindt trouwens MINO én Atelier Watt vanaf nu ook op Lijstjestijd, een nieuw online platform waar je onze producten kan toevoegen aan een kerst- (of ander) verlanglijstje. 

Stempel op maat door Mino


Post een reactie

Reacties moeten worden goedgekeurd vóór publicatie.